اخبار ،مقالات،مطالعات و مستندات صنایع غذائی و محیط زیست

 

خبرگزاری موج - رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌‏ خوراکی گفت: در سال جاری 22 هزار تن قارچ خوراکی تولید می‌‏شود و پیش بینی می‌‏شود میزان صادرات این محصول به 400 تن بالغ شود.

محمدرضا نوربخش رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌‏های خوراکی درگفت و گو با خبرنگار موج،اظهارداشت: در سال جاری با توجه به گسترش طرح‌‏ها و ایجاد واحدهای جدید پیش بینی می‌‏شود 22 هزار تن قارچ خوراکی تولید شود.
وی افزود: همچنین صادرات این محصول درسال جاری به واسطه ایجاد واحدهای جدید کمپوست به 400 تن افزایش خواهد یافت.
نوربخش میزان تولید قارچ خوراکی توسط تعاونی تولیدکنندگان این محصول درسال گذشته را بالغ بر 18 هزارتن اعلام کرد و گفت:صادرات قارچ خوراکی در سال گذشته 200 تن بود که میزان صادرات این محصول در سال 84 حدود 60 تن بوده است.
وی تصریح کرد: 25 درصد کل قارچ‌‏های خوراکی تولیدی در صنایع غذا
یی و مابقی به صورت تازه خوری مورد استفاده قرار می‌‏گیرد.
نوربخش راندمان تولید داخلی قارچ خوراکی را درحد متوسط جهانی خواند و افزود: درحال حاضرمتوسط برداشت درهرمترمربع بالغ بر 15 کیلوگرم و دربرخی واحدها 25 کیلوگرم است، که متوسط برداشت جهانی این محصول نیز 25 کیلوگرم می باشد.
رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان قارچ‌‏های خوراکی بیان کرد: افزایش راندمان تولید درواحدهای تولیدی با استفاده از فناوری روز و افزایش کیفیت بستر قارچ تحقق می‌‏یابد. ضمن آن که در حال حاضر واحدهای تولیدی با مشکل تامین نقدینگی روبرو هستند.
نوربخش در پایان گفت: هم اکنون دو مرکز تولید کمپوست با تولید 150 هزار تن فعال هستند ودرشهریورماه سال جاری یک واحد دیگربا ظرفیت تولید 100 هزار تن افتتاح خواهد شد. ضمن آن که نقدینگی مورد نیاز سه مرکز صنعتی تولید قارچ خوراکی جهت خرید مواد اولیه و دستگاه‌‏ها سالانه 8 میلیارد تومان است.

 

نوشته شده توسط محسن یحیائی در ساعت 2:45 | لینک  |