مهندسی شیمی صنایع غذایی و محیط زیست

اخبار ،مقالات،مطالعات و مستندات صنایع غذائی و محیط زیست

مقالات پذیرفته شده بصورت پوستر در هفدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران

4
هما بقائی ، فخری شهیدی و محمد جواد وریدی
استفاده از ضایعات دانه طالبی در تولید نوشیدنی پایدار و ارزيابی ويژگی های تغذیه ای آن
5
فرزانه بختياري و مهديه عباسي
استخراج سم آفلاتوكسين از پسته با استفاده ازحلال متوكسي متان
6
شادي بصيري
بررسی تاثير نوع بسته بندي و شرايط انبار بر ماندگاري پياز خوراكي
7
سینا راد ، مهدی محمدی مقدم و علي اكبر عوض آباديان
بررسي میزان تأثیر اسانسهاي گياهي در جلوگیری از رشد قارچ روی محصولات باغی (سیب، پرتقال و گلابی) Aspergillus parasiticus
8
مهسا ضیابخش دیلمی و هما بقائی
بکارگیری نیروی اولتراسوند در فرایند انجماد مواد غذایی و ارزیابی ویژگی ها و مزایای آن
9
زهرا امام جمعه و سهراب معینی و مینا کارگزاری
تاثیر فرایند اسمز بر پایداری رنگ و تثبیت رنگدانه بتاکاروتن هویج
10
شيرين فروزان ، اصغر خسروشاهي اصل، اقدس تسليمي ، اشكان مددلو و مرتضي مشايخ
مطالعه تاثير رنت ميكروبي و نوتركيب بر خصوصيات كمي و كيفي پنير سفيد ايراني و مقايسه آن با رنت حيواني
11
محمدباقر حبیبی نجفی و
رضا حاجی‌محمدی فریمانی
ارزيابي قابليت كشش‌پذيري پنير پيتزا به روش حلقه و گلوله
Evaluation of Pizza Cheese Stretchability by the Ring-and-Ball Method
12
معصومه فائز، زهره حمیدی اصفهاني و سمیه بیگی
(satureja hortensis) بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مرزه در روغن خوراکی پنبه دانه
13
معصومه فائز، زهره حمیدی اصفهاني و مهديه عطازندي
(Origanum Vulgar) بررسي خاصيت آنتي اكسيداني گياه مرزنجوش برروي روغن خوراكي پنبه دانه
14
یدا... ترکاشوند
بررسی پایداری، قوام و ویسکوزیتۀ فاز آبی (محلول کازئینات سدیم) امولسیون کرۀ کم چرب
15
عزیز همایونی ، محمدرضا احسانی ، اصلان عزیزی ، سیدهادی رضوی و محمد سعید یارمند
بررسی اثرات دارویی غذاهای پروبیوتیک، پری¬بیوتیک و سین¬بیوتیک
16
وحید سمواتی ، مهرناز امینی فر ، علی دینی و رضا فرهمند فر
بررسي تاثير شيرين كننده های طبیعی و سنتزی بر روي خواص فیزیکی محلول هاي هیدروکلوئیدی
17
جوکار و کرباسی
IN-HOUSE PRODUCTION OF LACTOSE-HYDROLYZED MILK BY BETA-GALACTOSIDASE
18
سید کریم شفقی اصل و نقی مالوفی
بررسی میزان ترکیبات اسانس مورد استفاده در صنایع غذایی با مقایسه روش های متداول استخراج
19
سید کریم شفقی اصل و نقی مالوفی
بهینه سازی دما، زمان و مقدار آب در تولید کربوکسی متیل سلولز
20
منصوره مظاهری و نادر آزادبخت
بررسی میزان آلودگی ضایعات نان به آفلاتوکسین در استان لرستان
21
منصوره مظاهری
کشاورزی ارگانیک
22
غلامرضا مصباحي و جلال جماليان
سس سيب دارای پتانسيل بالا برای رقابت با سس مايونز و سس کچاب
23
نفيسه سلطاني زاده ، مهدي کديور ، جواد کرامت و محمد فضیلتی
مقايسه ميزان تردي عضله سمي‌تندينوسوس گوساله و شتر با بررسي ميزان تجزيه ميوفيبريلها
24
مهرداد محمدي ، محمد رضا كوشكي و فريبا سيد احمديان
NaFeEDTA ضرورت توليد بيسكويت غني شده با
25
سامان آبدانان مهدی زاده، محمد هادی خوش تقاضا، حجت الله رخ گیره و سعید مینایی
تعیین خواص مکانیکی پوسته تخم مرغ تحت بارگذاری فشاری
26
سميرا ناظم رعايا، مسعود رضايی و محمد فاضل
مرور مقايسه ای نگهداری ماهی و ساير آبزيان در يخ ژله ای و يخ پولکی
27
الهام آذرپژوه و شهره نيكخواه
بررسي كاربرد مايكروويو در كاهش خسارت پس از برداشت هلو
28
شهره نيكخواه
حفظ خصوصيات كيفي و حسي ارقام گلابي در سردخانه
تحت تاثير تيمارهاي تاريخ برداشت و كلرور كلسيم
29
سمانه علامتيان ، سيد علي مرتضوي و مهدي كريمي
بررسي تاثیر اندازه ذرات آرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی خمیر
30
امین سرفراز، محمد حسین عزیزی و علی ظفری
دستیابی به خصوصیات مطلوب نان با استفاده از کشت های آغازگر عملگر در تخمیر خمیرترش
31
مریم شهنیا و رامین خاکسار
Application of Novel Non-thermal Technologies for Liquid Egg pasteurization
32
محمد تقی گلمکانی و کرامت ا... رضایی
اثر روش تقطير به كمك مايكروويو بر راندمان استحصال اسانس آويشن باغي و شيرازي
33
محمد طهماسبي ، حسين درويشي و
عيسي حزباوي
بررسي خواص فيزيکي و مکانيکي کدو سبز
34
فائزه تجلي و سمانه گازراني
بررسي خواص ضدراديكالي هسته زيتون ايراني
35
عماد احمدی ، محرم وزیری مرادیان، محمد حسین عزیزی و احمد احمدنیا
بررسی خصوصیات فیلم‌ها و پوشش‌های لیپیدی
36
ظهوريان ‏‏, خواجه اميري . امين و خداوردی
غيرفعال سازي سالمونلا اينتريتيديس روي پوستة تخم مرغ با اوزون و UV اشعة
37
شهین زمردی و رضوی روحانی
کنترل سموم قارچی در مواد غذایی
38
شهین زمردی و رضوی روحانی
میترا فرجیان و پریسا سنایی
بررسی سموم قارچی موجود در غلات
39
امیر رحیمی راد، ابراهیم خلیل بنی حبیب، ناهیده افرنگ ، نوشین معتمدیان، دانش محمدی، یعقوب روشنی، الهام بنفشه چین، ایلنازمظفریان، سوداصمدزاد،رویا سید خوئی،ندامرادی، سمیرافهیمی
پیاده سازی استانداردISO/IEC 17025 درآزمایشگاه کنترل موادغذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ، 1386-1384
40
شبنم اسدي نژاد
استحصال، ويژگيها و کاربردهاي روغن آووکادو
41
هومان مولوي، جواد كرامت، شهرام دخاني
ارزيابي حسي شربت آلبالوي رژيمي تهيه شده با آسپارتام و آسه‌سولفام‌پتاسيم
42
نجمه شمس ، جواد کرامت و اردلان مهرانی
بررسی جنبه های کاربردی روغن ارزن در صنعت روغنهای خوراکی
43
شهپر مقدمی
بررسی کیفیت بهداشتی آب میوه های بسته بندی شده در سراسر ایران بین سالهای 1384و 1385
44
حسن زکی دیزجی، علی محمد نیکبخت ، سعید مینایی و تیمور توکلی هشتجین
بررسی روشهای غیر مخرب در اندازه گیری کیفیت محصولات کشاورزی با تاکید بر روش فراصوت
45
نپتون بیدلی - سودابه عين افشار
بررسی میزان آنتوسیانین موجود درپوست ارقام مختلف انگور
( Vitis vinifera)
46
محمد علي نجاتيان
كاهش ضايعات پس از برداشت انگور
47
محمد علي نجاتيان
بهبود راندمان توليد كشمش
48
صفورا پیرستانی - محمد فاضل
تاثیر فرآيند سرخ كردن عمقی بر فرآورده هاي سيب زميني
49
مریم قبادی دانا ، اکرم سادات فیاضی ، برتا زرسازی ، شکوه صادقی ميبدي و فتانه شکرالهی
بررسی میزان آلودگی میکروبی قطعات سيب زميني سرخ شده در روغن تولید شده در کارخانجات استانهای مختلف کشور
50
محمد حسین عزیزی ، عماد احمدی و سعید نیکفرید
بررسی ساختار و ویژگی های فیلم و پوشش های خوراکی
51
سعید حقیقی ، سکینه علي¬پور نيلاش
توليد کربوکسي متيل سلولز (CMC) از لينتر پنبه درجه دوم تصفيه نشده
52
سمانه علامتيان ، سيد علي مرتضوي
كاربرد نانو تكنولوژي در صنايع غذايي
53
محمدرضا عدالتيان ، علي فضل‌آرا
بررسي آلودگي ميكروبي خرماي رقم استعمران
54
حسين مقصودی ، محمد هادی خوش تقاضا ، سعيد مينايی
اندازه¬گيري ضريب پواسون در برخي از محصولات کشاورزي
55
جلال محمدزاده - مسعود یقبانی و علیرضا قدس ولی
بررسی شرایط استخراج روغن از کلزا توسط فرآیند آنزیمی-آبکی
56
مرتضي خميري ، ميلاد فتحي و
رضا هاشمي عباس آبادي
مطالعه CIP و اثرات ترکیبات مختلف و مراحل مختلف شستشوی اسیدی و بازی بر روی بیو فیلم های لبنی
57
جوکار و کرباسی
Determination of Proper Conditions for The Production of Crude Beta-galactosidase Using Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus.
58
سمانه علامتيان ، سيد علي مرتضوي و مهدي كريمي
بررسي تاثیر ارقام گندم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی خمیر
59
سمانه علامتيان ، سيد علي مرتضوي ، مهدي نصيري محلاتي ، مهدي كريمي
برسي تاثير اندازه ذرات آرد بر بهبود كيفيت گلوتن
60
الهام انصاری پور ، مرتضی خمیری،
حبیب ا... میرزایی و مهدی کاشانی نژاد
بررسی ماندگاری پروبایوتیکها در پنیر سفید آب نمکی
61
حسین اصغری کریمی و غلامعلی مرادی
بررسي اثرات بازيافت پساب در فرآيند توليد پودر ماهي
62
صدیف آزادمرد دمیرچی
Separation of phytosterols in vegetable oils by solid phase extraction
63
زینب دهقان¬شعار ، فوژان بدیعی و هما بهمدی
بررسی اثر گلیسرول بر برخی ویژگی های فیلم پروتئینی سویا
64
سعید مشکینی
گوشت ماهی و خطرات بهداشتی مصرف آن
65
زهرا عبادي
توليد محصولات غذايي ارگانيك از ضايعات صنعتي و كشاورزي
66
فرشته حسيني ، محمد باقر حبيبي نجفي و ناصر صداقت
بررسي اثر نوع بسته بندي و شرايط نگهداري بر ميزان تجمع فلزات کمياب در کمپوت گيلاس (رقم گيلاس سياه مشهد)
67
محمود رضازاد باري ، محمد عليزاده ، مريم فرهادي ، سميرا راوش
توليد آبميوه هاي دارويي با استفاده از اسانس هاي گياهي با قدرت ماندگاري بالا
68
رزاق محمودي ، سيد مهدي رضوي روحاني و محمد رضا پژوهي الموتي
كفير: ماده غذايي پروبيوتيكي
69
مسعود یقبانی ، علیرضا قدس ولی، جلال محمدزاده
قابلیت های ارقام جو بدون پوشینه استان گلستان در تهیه مالت
70
مسعود نجف نجفي و سعیده ولی بیگی
بررسی خصوصیات عملگرایی پپتیدهای زیست فعال شیر در تأمین سلامت
71
امير شاكريان و گيتي كريم
مقايسه روش هاي اسپكتروفتومتري جذب اتمي و آناليز پتانسيومتريك در تعيين ميزان آلودگي شير به سرب و كادميوم در شهر اصفهان
72
صفر فرج نيا ، جواد حصاري و هانيه رسولي
نقش و كاربرد سوش هاي انتروكوكوس جدا سازي شده از پنيرهاي سنتي در صنايع لبنيات
73
راحله نژاد رزمجوی اخگر، اصغر خسروشاهی اصل و رجب حسامی راد
بهبود قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در فراورده های لبنی
74
راحله نژاد رزمجوی اخگر و رجب حسامی راد
اثرات کیفیت شیر خام بر روی ماندگاری شیر پاستوریزه
75
هاجر عباسی و کرامت ا... رضایی
اثر روش استخراج بر نوع و ميزان ترکیبات استخراج شده از هسته انار
76
سارا متینی، اصغر خسروشاهی اصل، محمد علیزاده، اشکان مددلو
تأثیر گلوکونودلتا لاکتون بر بافت پنیر
77
شیلا رضوان پناه ، کرامت اله رضائی و سیدهادی رضوی
بررسي اثر ضد باكتريايي اسانس استخراجي از مرزه تابستانه به روش تقطير با آب و تقطير با آب به كمك مايكروويو بر روي اشرشياكلي و استافيلوكوكوس اورئوس
78
مريم افراسيابي ، صالح سروش و غلامرضا كارگر
بررسي عوامل موثر برفعاليت آنزيمي آبليمو و ابري شدن
79
مشهيد هناره ، حميده ژاله رضايي ، عفت الزمان منتظری و عباس صمدی
تاثیر كلرور كلسيم بر صفات کیفی و انبارماني سه نوع گوجه‌فرنگي
80
امير دارائي گرمه خاني ، آزاده سليمي ، محبوبه كشيري ، حبيب الله ميرزايي ، يحيي مقصودلو و مهدي كاشاني نژاد
بررسي خواص تكنولوژيكي سه واريته سيب زميني رايج استان گلستان جهت شناسايي واريته مناسب براي توليد محصولات سرخ شده سيب زميني
81
دارایی گرمه خانی ، میرزایی ، علیخانی ، آقاجانی ، انصاری پور و اکبرپور
Use of essential oils as natural anti oxidant to reduce peroxidase activity in leafy vegetables
82
حسین کیانی، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی، محمد سعید یارمند، زهرا امام جمعه
بررسی رفتار جریانی، ریز ساختار و توزیع اندازه ذرات دوغ
83
امیر حیدری ، کیوان شایسته ، مهرداد شوقی ، حسین بردبار
بررسی تاثیر ضخامت بسته بندی بر دقت پیش بینی ترکیب گازها در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
84
علی ایاسه ، حسین بهفر ، هادی الماسی و محمد حسین توسلی
اصلاح كيفيت بازرسي در توليدات غذايي به وسيله ماشين ويژن
85
سید محمد علی رضوی ، رضا فرهمندفر ، فاطمه توسلی لاریجانی ، مرتضی نصیری ، سلیمان اسد و سمانه پژوهان مهر
بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید
86
بيوك‌آقا فرماني ، محمدحسين حداد خداپرست و جواد حصاري
تصفيه شربت¬ خام نيشكر با استفاده بنتونيت و ژلاتين: 4- تاثیر روی ترکیبات رنگي
87
وحید انوری ، شهین نوربخش ، احمد غضنفری
بررسی خزش در سیب زمینی با سطوح مختلف رطوبت و تعیین پرامتر های مدل کلوین
88
محمد حسين حداد خداپرست ، رضا فرهوش و اسعد محمد اميني
مدلسازي و بهينه¬سازي شرايط استخراج صمغ از دانة بالنگو شيرازي با استفاده از متدولوژي روية پاسخ
89
جواد حصاری ، محمد رضا احسانی ، اصغر خسروشاهی اصل و پال مکسوینی
بررسی فعالیت پلاسمین در پنیر سفید UF
90
اخترالملوك كاظمي ويسري ، جمشيد كشفي ، فريد پيمان پو
توليد پنير سويا (توفو) و تعيين شرايط بهينه توليد
91
رقیه سکویی ، محمد علیزاده ، میرخلیل پیروزی فرد
بررسی اثر شرایط فرایند بر روی میزان آبگیری و میزان مواد جامد جذب شده به بافت میوه در طی فرایند آبگیری اسمزی کیوی
92
الهام رضایی ، سید محمد حسینی
Effect of heat on reducing aflatoxin in Iranian Pistachio
93
سعید سخاوتی زاده ، مريم تقي زاده
تاثیراستفاده از پودر آب پنير بر روی خصوصيات فيزيكوشيميايي و ارگانولپتيك ماست
94
ایمان شهابی قهفرخی ، شیوا قیاسی فر
بررسی جمیت باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب تولیدی در ایران
95
حسین پوری رحیم ، مینا شریعتی فر
آشنائی با مبانی و الزامات استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی موادغذائی بر اساس استاندارد 2005: ISO22000
96
کیوان شایسته ، جعفر صادق مقدس
بررسي اختلاط جامد
97
مريم شيخ محمدمي آبادي، فرزانه وهابزاده ، سيد محمد حسيني، مهرناز مهرانيان
ميكرو كپسوله سازي آهن-تهيه امولسيون آب در روغن
98
حسن برزگر
بررسي امكان استفاده از كيتوزان به عنوان يك نگهدارنده طبيعي در سس مايونز
99
بابك ساماني پور، ميرخليل پيروزي فرد ، محمود رضازاده باري
بررسي اثر خردل زرد بر ويژگيهاي فيزيكوشيميايي سس مايونز
100
فرزاد سنجابی و احمد سیمی
( غذاهای ارگانیک ) کنترل فلزات سنگین در اصفهان
101
رضا رضایی
ایمنی غذایی تولیدات کشاورزی متداول و ارگانیک با تاکید بر ضرورت بسترسازی در زمینه تولیدات مواد غذایی ارگانیک در ایران
102
سامان آبدانان مهدی زاده ، سعید مینایی ، محمد هادی خوش تقاضا ، حجت الله رخ گیره
تحليل عددي و آزمايشگاهي به منظور پيشگويي خواص مكانيكي پوسته تخم مرغ
103
حميدرضا مهدوي عادلي
مقايسه برخي از ويژگي هاي شيميايي پنير سفيد آبنمکي صنعتي (گلپايگان) با نمونه اي از انواع سنتي(ليقوان) طي دوره شش ماهه رسيدن
104
آمنه علامه ، مهدی کدیور ، محمد شاهدی
بررسی تاثیر پروتئاز سن بر زیر واحدهای گلوتن و چگونگی بهبود آرد حاصل از این نوع گندم
105
حميد ميرزائي ، دكتر افشين جوادي ، دكترعلي غياثي خسروشاهي
مطالعه تأثير رشد توامان لاكتوباسيلوس‌‌‌كازئي، بيفيدو باكتريوم آنگولاتوم و بيفيد و باكتريوم بيفيدوم بر سرعت رشد اشريشياكولاي در شير
106
علي فرهادي ، سعيد ملك ،،صادق جلالي ، محمدرضا نعمت الهي و صادق فرهادي
ارزيابي خصوصيات كيفي و خوراكي ميوه طالبي كشت شده تحت تاثيرمالچ هاي پلي اتيلن رنگي
107
سميرا يگانه زاد ، مصطفي مظاهري تهراني، فخري شهيدي، الهام زاير زاده
بررسي اثر شير سويا بر ويژگي هاي ميکروبي، فيزيکو شيميايي و ارگانولپتيکي ماست پروبايوتيک
108
سميرا يگانه زاد ، مصطفي مظاهري تهراني، فخري شهيدي، زهره براتيان
بررسي اثر افزايش ماده جامد شير بر ويژگي هاي ميکروبي، فيزيکو شيميايي و ارگانولپتيکي ماست پروبايوتيک
109
رقيه اشرفی يورقانلو ، محمود رضازاد باری
خواص ضد باکتريايی روغنهای ضروری و کاربردهای آنهادرمواد غذائی
110
حامد فاطميان ،حميد توكلي پور ،آرزو فتح آبادي و فهيمه جلايي
بررسي امكان استفاده از فرايند هاي تغليظ متوالي محلولها در فرايند خشك كردن سيب به روش اسمزي
111
مهري شوريده ، اقدس تسليمي
كاربرد جايگزينهاي ساكارز در فرمولاسيون شكلات
112
ایرج محبی
In industry is no healthier than its workers
113
محمد حسین حداد خداپرست ، مهدی خدنگ نیکفرجام
گياه نوروزك و خواص اعجاز آميز آن بعنوان غذاي سلامتي زا
114
محمدحسين حداد خداپرست ، مژگان اکبري ، عباس همتي کاخکي
بررسي اثر ازن بر روي کاهش فلور ميکروبي و نابودي لاروهاي زعفران
115
مهدی خدنگ نیکفرجام ، مريم بهرام پرور ، محمد حسين حداد خداپرست
استفاده از ازون در تصفيه پساب کارخانجات خمير مايه
116
سمیه میر آقایی ،اصغر خسروشاهي اصل
بررسي خواص رئولوژيكي خامه حاوي صمغ كتيرا به عنوان پايداركننده
117
سامان آبدانان مهدي زاده ، سعید مینایی ، محمد هادي خوش تقاضا و حجت الله رخ گیره
تحلیل عددي و آزمایشگاهی به منظور پیشگویی خواص مکانیکی پوسته تخم مرغ
118
طیبه انصاری
مروری از کاربردهای فناوری نانودر صنایع غذایی
119
علی میرزا آقازاده ، خسروشاهی
تولید مواد غذایی با روش آلی
120
سیدعلی محمدی ، مرتضی رحمانی ، ابوالفضل رحمانی
تولید ماست درمانی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی آن
121
محمود سيجاني
نوآوري در توليد مواد غذايي سنتي (سوهان)
122
ايرج شريفي آل آقا ، مهدي ارجمند ، مونا ادريسي سرملي
تهيه شيرهاي غني شده با امگا 3
123
ايرج شريفي آل آقا ، مهدي ارجمند ، فرناز کرباسی
معرفي و كاربرد Neohesperidin DC در صنايع غذايي
124
شاداب شهسواري ، دكتر مهدي ارجمند ، ايرج شريفي آل آقا
توليد حلوا شكري رژيمي همراه با Neohesperidine DC
125
علی احسانی ، مجتبی رئیسی ، بهادر حاجی محمدی ، علی عرب ملک
بررسی میزان آلودگی بستنی های سنتی به اشرشیاکلی در شهر ارومیه
126
علی میرآقازاده ، محمد علیزاده
جایگاه فناوری نانو در توسعه صنایع غذایی
127
مهدی وریدی
کاربرد نوین امواج فراصوت قوی در فرآیند انجماد مواد غذایی
128
سمیه عزیزنیا ، اصغر خسرو شاهی اصل ، اشکان مددلو و جمشید رحیمی
بررسي مهمترين عوامل موثر بر بافت ماست
129
نساء فکری ، مسعود خیامی ، رضا حیدری
استخراج موسیلاژ دانه کتان و بهدانه
130
نساء فکری ، مسعود خیامی ، رضا حیدری و رشید جامعی
استخراج موسیلاژ دانه ریحان و بالنگوی سیاه
131
حسین درویشی ، فرزاد نرگسی و محمد طهماسبی
تاثير رطوبت بر خواص فيزيکي و مکانيکي دانه كنجد
132
صغری معدنی و هما بهمدي
کاربرد اسیدهای آلی طبیعی در کنترل قهوه ای شدن آنزیمی آلوی خشکباری
133
مهسا مجذوبی و عسگر فرحناکی
Impact of starch component on the quality of the snacks made from wheat, maize and rice flours.
134
زهراله داد، محمود امين لاری و رقيه رمضانی
تأثير اصلاح شيميايی ليزوزيم برخواص عملکردی آن
135
سارا آذری و سلیمان عباسی
خشک کردن ورقه های پیاز به کمک انرژی الکترومغناطیسی
136
مینا خدایاری- علی احسانی
بررسی میزان هیستامین در پنیرهای تجارتی تولید شده در ارومیه
137
محمود رضازاد باری، مریم روحی
Dunaliella salina و بررسي اهميت غذايي و دارويي آن
138
علی اکبر علیزاده ، محمد رضا خاکپور ، محمد رضا صحت خواه و مهدی گنجعلی خسرو شاهی
كاربرد ميكرو استخراج با فاز جامد كوپل شده با دستگاه كروماتوگرافي گازي با دتكتور جرمي جهت آناليز درصد اسيدهاي چرب
139
سعید ملک، محسن حیدری سلطان آبادی، مرتضی خان احمدی ، محمد شاهدی و اصغر کرمانی
تعیین روش مناسب خشک کردن آلوچه در خشک کن آفتابی
140
هومان مولوي، جواد كرامت، شهرام دخاني
سينيتيك تجزيه آنتوسيانين‌ها در شربت آلبالوي رژيمي با استفاده از طيف‌سنجي
141
حسن زیاری ، فرزين ذكايي آشتيانی و رام صنعتي فروش
استخراج پكتين ا ز تفاله سيب درختی وبررسي اثر مقدارالكل و pH رسوب دهي برروي بازده وكيفيّت پكتين استخراج شده
142
بابك ساماني پور، محمود رضا زاده باري ، ميرخليل پيروزي فرد
بررسي تأثير خردل زرد بر جمعيت ميكروبي سس مايونزو افزايش انبار ماني آن بدون نگهدارندة شيميايي
143
سینا راد و مهدي محمدي مقدم
Aspergillus parasiticusبررسي اثر ضد قارچي اسانسهاي گياهي بر قارچ عامل توليد آفلاتوکسين در پسته
144
سید کریم شفقی اصل و نقی مالوفی
بررسی شرایط کاتالیزورهای مصرفی در استریفیکاسیون روغن نباتی
145
الناز ميلاني ، محمد حسين حداد خداپرست ، هما بقايي و شادي بلوريان
بررسي كاربرد روغن پسته وحشي (بنه) در صنايع غذايي و دارويي
146
شهره نيكخواه
حفظ خصوصيات كيفي و حسي ارقام گلابي در سردخانه
تحت تاثير تيمارهاي تاريخ برداشت و كلرور كلسيم
147
الهام آذرپژوه و شهره نيكخواه
بررسي كاربرد مايكروويو در كاهش خسارت پس از برداشت هلو
148
مهدی قیافه داوودی ، عادل میر مجیدی
Effect of different cold storage conditions and packaging materials on extension of tomato shelf life
149
سیمین حق نظری
خوشه های صنعتی عامل رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در صنایع تبدیل محصولات کشاورزی
150
محمدرضا پژوهي الموتي، حسين تاجيك، رزاق محمودي
نقش گوشت و محصولات گوشتي بعنوان مواد غذايي عملگر
151
دارائي گرمه خاني ، ميرزايي ،علیخانی ، آقاجاني ، انصاری پور و اکبرپور
Use of essential oils as natural anti oxidant to reduce peroxidase activity in leafy vegetables
152
مهران جهانی ، محمد علیزاده ، میرخلیل پیروزی فرد و علیرضا قدس ولی
بهینه سازی فرایند صمغ گیری آنزیمی روغن برنج
153
سهامه شفیعی،اسعد مدرس مطلق،علاءالدین رحمانی دیدار،سید محمد حسن کماریزاده
بررسی تأثیر بارگذاری ضربه ای بر کوفتگی سیب پس از چهار ماه انبارداری
154
مهرداد ابوطالبیان ، جواد کرامت ، مهدی کدیور و شهرام دخانی
استخراج ترکیبات فنولیک موجود در برگ های گیاهان نعناع ، پونه و ریحان ایرانی و مقایسه آنتی اکسیدانی آنها در روغن آفتابگردان
155
بهاره تقی زاده ، مريم اوتادی
بهينه سازی شرايط تثبيت آنزيم آلفاآميلاز در پليمر کتيرا
156
تانیا غلامی
ساکرالوز شیرین کننده فاقد انرژی
157
زهرا عباسی

شکر ارگانیک پیشنیازی برای تولید محصولات غذایی ارگانیک

158
حمید محمدی ، محمد علیزاده ، محمود رضازاد باری ، اصغر خسروشاهی اصل و حسین تاجیک
حضور و پایداری آفلاتوکسین M1 در شیر و محصولات لبنی

ایران فود نیوز

 

+ نوشته شده در  شنبه دوازدهم آبان 1386ساعت 17:4  توسط محسن یحیائی  |